Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Der var 1, der var 2... der var rigtig mange


Det var et usædvanligt velbesøgt Åbent Hus, som vi afholdt søndag den 5. august. Hele 54 gæster havde valgt at bruge eftermiddagen i kano og kajak, og trods den stærke blæst, så fik alle en god oplevelse.

Vi startede med fælles velkomst i klublokalet, hvor alle klubbens hjælpere omkring Åbent Hus-arrangementet kort præsenterede sig selv. 

Herefter blev alle gæster inddelt i 4 hold, der skulle en tur forbi vores forskellige workshops, der hhv. bestod af en afdeling med kajakker og kano - en introduktion af kajakstald med forklaring af de forskellige kajaktyper, sikkerhedsudstyr, SUP m.v. samt en seance i klublokalet, hvor der blev informeret bredt om Kerteminde Kajakklub.

Ved en lille efter-evaluering ovenpå anstrengelserne, kunne vi konstatere, at vores gæster havde haft en god og positiv oplevelse af Kerteminde Kajakklub. 

Flere af gæsterne gav udtryk for, at de tydeligt kunne fornemme den gode stemning mellem vores medlemmer og mærke vores entusiasme for vores klub og vores sport.

Der var også stor kvalitet blandt alle hjælpere, der på en meget kompetent måde fik hjulpet alle vores gæster til en god dag på land og vand.

Tak til alle!

Kano:
Thomas B + Lotte J + Ole K + Merete L + Marianne V

Kajak:
Ole B + Mette + Berit M + Hanne G + Hanne S + Mads N + Jette K + Claus O + Søren M + Christian P + Helle A + Rikke M + Jesper P + Tina H

Kajakstald:
Mathias

Klublokalet:
Tom B + Mikael A

Oprydning:
Susanne + Ulf        

-håber ikke, at jeg har glemt at nævne nogen…?

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 06-08-2018 07:10
Udløber : 01-09-2018 23:59
Retur